Виртуално изпробване на боя за коса

Първо изпробвайте и след това боядисвайте косата си! L'Oréal Paris, в сътрудничество с ModiFace - канадска технологична компания за красота, създаде Virtual Try-On: виртуално изпробване на боя за коса. Задвижваният от AI инструмент осигурява божествени цветови резултати, преди да решите да купите. За всички, които искат да прикрият белите коси, да експериментират с нови цветове или просто леко да освежат нюанса си, въпросът е същият: изпробвали ли сте го виртуално? Намерете идеалния си цвят с помощта на нашата технология Virtual Try-On.

КАКВО Е VIRTUAL TRY ON?

Може би искате да изпробвате чисто нови нюанси или може би да видите как бихте изглеждали с малко по-светла или по-тъмна коса - с нашия Vitrual Try-On можете да визуализирате и изпробвате всеки цвят на L'Oréal Paris моментално!

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ VIRTUAL TRY-ON

 • Стъпка 1

  Изберете нюанса, който искате да изпробвате

 • Стъпка 2

  Изпробвайте на живо или качете своя снимка

 • Стъпка 3

  Разгледайте боите, за да намерите идеалната за вас. Кликнете върху CHANGE PRODUCTS OR BUY NOW под предлаганите нюанси, след това върху молива, показан под първия нюанс. Тук е цялата гама бои за коса на L'Oréal Paris.

 • Стъпка 4

  Използвайте секцията със снимки за сравнение преди и след.

КРАСОТА & ИНОВАЦИИ

Virtual Try-On се ръководи от най-иновативната технология на нашето време: добавена реалност или AI технология. AI променя правилата в света на красотата, като позволява вашите видеоклипове и качени снимки да бъдат наслагвани с изключително реалистични компютърно генерирани изображения. Това означава, че можете да разберете как ще изглежда цвета на косата ви в реалния живот само за няколко секунди. Цветовете във VTO са изключително естествени и точни както в режим на пробно оцветяване на косата на живо, така и в режим на снимка.

 

Върху функционалността на VTO е работил експертен екип от инженери, изследователи и учени, посветени на създаването на възможно най-прости, но впечатляващи изживявания за красота. Включеното проследяващо устройство открива косата ви и създава реалистични резултати с почти перфектното си покритие на ръбовете, за всички типове коса и различни прически. Изкуственият интелект се използва за генериране на крайния резултат от симулатора за цвят на косата. Той открива текущия цвят на косата ви, така че цветният тестер да може да бъде калибриран специално за вас. Всички нюанси се калибрират фино според оттенък, наситеност, яркост, контраст, тъмнина и интензитет на вашите изображения на живо или селфи. За да постигнете това ниво на точност, вашето изображение се сравнява с богата колекция от съществуващи изображения на хора по света, от всички различни възрасти и етноси. Въпреки това, не се притеснявайте! Вашите снимки/селфита на живо никога не се запазват.

Резултатите и издръжливостта ще варират в зависимост от текущия цвят и състояние на косата ви. Винаги правете предупредителен тест за алергия 48 часа преди да използвате боя за коса.

КЛИКНЕТЕ, ИЗПРОБВАЙТЕ, ОЦВЕТЕТЕ СЕ

Повече от 80 цвята за изпробване 
 
Показаният цвят на косата
има средна точност от
88%
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.bg/service detail pages/virtual-try-on", "name": "virtual-try-on" } } ] }