L'ORÉAL PARIS С ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ПРЕДСТАВЯ НОВИЯ СИ ГЛОБАЛЕН ПОСЛАНИК КЕНДЪЛ ДЖЕНЪР

 

В едно от най-значимите съобщения в света на красотата, L’Oréal Paris, световната козметична марка № 1, с голямо удоволствие посреща нов член на семейството си, Кендъл Дженър.

Кендъл е силна, успешна и талантлива млада жена, която продължава да привлича вниманието на всички около себе си. Незаменима фигура в модната индустрия, предприемач и медийна икона, Кендъл Дженър се превърна в модел за подражание за членовете на нейното поколение.

 

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С КЕНДЪЛ ДЖЕНЪР

Родена в Лос Анджелис през 1995 г., Кендъл Дженър се превръща в един от най-известните модели в света и една от най-влиятелните жени на планетата. От 2007 г. Кендъл, заедно със своите сестри, израства пред очите на целия свят. Кариерата й стартира на 13-годишна възраст и когато навършва 22 години, тя вече е постигнала много – разхождайки се по модните подиуми на най-големите модни къщи в света и партнирайки си с някои от най-могъщите марки на планетата. 

Vignettes  Spoke

СИМВОЛ ЗА СЕСТРИНСТВО

Като част от семейство, оглавявано от могъща жена, която е разширила границите и е променила определението за успех в съвременния свят, Кендъл Дженър е пример за солидарност и сестринство. Далеч от камерите, всяка жена от това семейство прокарва своя път, подкрепяйки останалите.

„Никой не определя Кендъл Дженър, освен самата Кендъл Дженър. Тя е въплъщение на всичко онова, което представлява поколението Z – тя притежава свой имидж, гордо изгражда чувство за собствена стойност и вдъхновява другите да направят същото.“

Делфин Уигър

Световен президент на L’Oréal Paris

Visual Cannes Marche

КУРАТОР НА СОБСТВЕН ИМИДЖ  

С 350 милиона последователи в социалните медии, Кендъл Дженър има собствена медийна платформа, в която самата тя е главен редактор. С пълната си власт да решава какво да споделя със света, тя е вдъхновение за жените да бъдат себе си и да споделят живота си по свой собствен начин.

ЖЕНА С ИСТИНСКИ ЦЕННОСТИ 

Вдъхвайки живот на нещо, което за много хора надхвърля дори и най-смелите им мечти, Кендъл Дженър се превърна в икона и истинска история за глобален успех. 
 В ролята си на популярен супермодел вече дълги години използва влиянието си и предоставената й платформа, за да говори открито за проблемите си с психичното здраве и тревожността. Тази нейна откровеност е насърчила милиони млади жени и момичета, които й се възхищават, да започнат да говорят по тези теми. Просто съзнанието, че Кендъл Дженър също страда от несигурност, позволява на момичетата да споделят проблемите си и да изграждат мрежи за взаимна подкрепа по пътя към придобиване на самочувствие.

„За мен е чест да бъда част от едно ново сестринство на силни, могъщи жени и да мога да изговоря така познатите думи „Заслужавам това.“ Да стана член на семейството на L’Oréal Paris и да мога да олицетворя всичко, което тази марка представлява, за мен е наистина затваряне на цикъла.“

Кендъл Дженър

Гримирането като игра

Като по-малка, Кендъл често си играела с гримовете на майка си. Новият ни посланик вече разполага с всички виртуални инструменти на марката L'Oréal Paris, за да експериментира с гримовете и да опита нов външен вид.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.bg/kendall-jenner-new-loreal-paris-ambassador", "name": "kendall-jenner-new-loreal-paris-ambassador" } } ] }