ПОЧУВСТВАЙ СИЛАТА НА ХИДРАТАЦИЯТА - ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА СЕГА И ЗА КОСАТА ТИ

Представяме Ви линия продукти за коса Elseve Hyaluron Plump на L’Oréal Paris за дехидратирана коса. Моментална хидратация, моментално разкошна коса!
С помощта на хиалуронова киселина, която е най-новата технология, интегрирана в Elseve Hylauron Plump шампоан, балсам, маска и серум, от този режим за грижа могат да се възползват всички типове коса, за да изглеждат по-здрави и по-плътни.
Хиалуроновата киселина е един от златните стандарти в областта на хидратацията. Нейните свойства могат да помогнат на кожата и скалпа на главата, като ограничават дехидратацията и укрепват кожната бариера, което помага в грижата за чувствителната кожа на главата.А как дехидратираната коса се различава от сухата? Въпреки че тези два термина понякога се използват като синоними, сухота и дехидратация са всъщност два различни проблема на косата. Дехидратацията е първият признак, че косата се уврежда. Когато става въпрос за дълга, суха, фина и чуплива коса, увреждането е забележимо по външния слой на косъма, а косата не е предпазена от външни негативни влияния. Въпреки че хиалуроновата киселина не може да проникне в самия косъм, естественият ѝ афинитет към косата означава, че може да обвие увредената коса.


{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.loreal-paris.bg/elseve-hyaluron-plump" }

Идеалният хидратиращ ритуал за дехидратирана коса - Овлажняващите продукти за грижа Hyaluron Plump мигновено трансформират дехидратираната коса и възстановяват еластичността и блясъка ѝ, без да придават усещане за тежест. Купи сега!

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.bg/elseve-hyaluron-plump", "name": "Elseve Hyaluron Plump" } } ] }