Проучването, което стои зад нашите продукти

Новаторска наука за постигане на превъзхождаща ефикасност 

Мисията ни започва с новаторска наука. Превъзхождащата ефикасност на нашите формули е изпробвана и тествана и е подкрепена от изобилие от данни, създадена през годините за осигуряване на видими, доказани резултати. Това е в душата на всичко, което правим от създаването на L’Oréal преди повече от 110 години.

Превъзхождащата ефикасност на продуктите за грим, грижа за кожата, грижа за косата, боя за коса и продукти за мъже на L’Oréal Paris е плод на новаторска наука, разработена от екипите ни от 4000 изследователи в 21 изследователски центъра по света. Благодарение на обширната си мрежа, ние сме в състояние да осигурим научнообосновани мащабни иновации, базирани на измерими резултати, предлагащи на всяка жена индивидуални видими, доказани резултати.

В лабораториите на L’Oréal Paris нашите отдадени екипи от учени, биолози, фармаколози, биохимици и химици, работят заедно по съвършенството на нашите продукти.

 
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.loreal-paris.bg/prouchvaneto-koeto-stoi-zad-nashite-produkti" }

Когато науката попадне на данни, се случва и огромната иновация

Първоначално създадена от визионера-химик Йожен Шулер, научните усилия винаги са провокирали мисленето и експертността на L’Oréal. Екипите ни по света работят съвместно, за да осигурят най-съвременните формули, базирани на доказани резултати. Повече от сто експерти са специализирани в безопасността на продуктите и същинската ефикасност, а всички наши формули се контролират, за да се гарантира, че разнообразните съставки работят в синхрон и се използват в безопасни количества. 

Създаването на инструменти, които да измерват всеки научен напредък е от съществено значение. Ето защо L’Oréal е разработил Атласи за кожа на всички етноси, за обективно сравняване на въздействията на продуктите и грижите. Всеки продукт се тества върху широко разнообразие от цветове и видове кожа и коса и сред различни възрастови групи.

 
Благодарение на подобни данни и знания, можем да обещаем изпробвани и тествани резултати и истински превъзхождаща ефикасност, и благодарение на този прозрачен, човешки поглед към науката, сме изградили доверие и продължаваме да изграждаме такова у потребителите си през годините.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.loreal-paris.bg/prouchvaneto-koeto-stoi-zad-nashite-produkti" }

Платформата на Другата страна

Ангажирани сме да споделяме информация за нашите съставки - как действат, откъде идват и доколко са безопасни. Чрез нашата специална онлайн платформа От другата страна ние осигуряваме на потребителите поглед зад кулисите върху изключителната наука на нашите продукти, споделяйки подробности за съдържанието на формулите ни, с повече от 400 дефиниции на съставки, както и данни за безопасността и въздействието върху околната среда на нашите продукти, като продължаваме да градим доверието и близостта на потребителите.

Алтернативи на тестването върху животни: Episkin, еталон в глобалната научна общност 

Пионер в битката срещу тестването върху животни, L’Oréal забрани процедурите в лабораториите си през 1989 г., почти 15 години преди европейските наредби да влязат в сила.

Episkin, новаторската патентована технология за реконструирана кожа на L’Oréal, разработена преди повече от 30 години, е ясен пример как групата систематично работи над и по-далече от регулаторните изисквания. Чрез възпроизвеждане на структурата на кожата и пресъздавайки условията за прилагане на продукта, технологията може да предвиди безопасността и ефикасността на дадена съставка или продукт, преди те да бъдат клинично тествани. В Центъра за прогнозен анализ на L’Oréal в Жерлан, Франция, 130 000 единици реконструирана тъкан се изработват всяка година, докато в центъра Пудонг в Китай, първите азиатски кожи бяха реконструирани през 2010 г.

Episkin към момента е единствената технология за реконструирана кожа, одобрена от Европейската комисия.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.loreal-paris.bg/prouchvaneto-koeto-stoi-zad-nashite-produkti" }
Раздел на бранд Наука Изображение 3

Научете повече за L'Oréal Paris

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.bg/prouchvaneto-koeto-stoi-zad-nashite-produkti", "name": "Prouchvaneto, koeto stoi zad nashite produkti" } } ] }