Грижа ли Ви е за вашата кожа? Нас също!

Ние, в L'Oréal, създаваме съвременна, ефективна грижа.

МЕЖДУНАРОДЕН БОРД НА ДЕРМАТОЛОЗИТЕ НА L'ORÉAL PARIS

Те проверяват нашите най-експертни продукти чрез: Цялостен преглед на протоколите от тестовете и резултатите; Цялостна проверка на съставките по отношение на ефикасност, безопасност и поносимост.

Д-Р РАДИНА ДЕНКОВА, ДЕРМАТОЛОГ

"Съветвам пациентите продукта, който прилагат върху лицето си, да бъде прегледан от дерматолог. Формулите и съставките на продуктите за лице L'Oréal са щателно тествани и проверени от дерматолози. Cигурна съм, че kогато компанията L'Oréal твърди, че даден продукт е ефективен, е само когато може да го докаже и затова за мен е чест да бъда част от тази история." - Д-р Радина Денкова

За да сме сигурни, че активните ни съставки са безопасни за всички типове кожа, ние прилагаме формулите си върху истинска кожа средно 600 пъти (преди да се доближат до Вашата).

Ангажиментът ни към безопасността не спира дотук. Разработихме и забележителна платформа, която ни позволява да откриваме нови съставки и иновации, за да подобряваме постоянно безопастността на нашите продукти, както и тяхната ефективност. Освен това, за нас е от голямо значение да се вслушваме в нуждите на нашите потребители, защото това ни помага да разберем техните нужди и да ги вземем в предвид, когато преразглеждаме формулите и когато решаваме да намалим или премахнем някоя от съставките.

След като сме изпитали ефективността на нашите продукти, те се тестват отново от независими експерти, (за да се застраховаме двойно).

Нашите учени работят неуморно, за да проучват и разработват продукти за грижа за кожата с възможно най-добрата ефективност,използвайки различни технологии за получаването на най-добрите формули и активни съставки. След това се провеждат клинични изследвания от независими институти.

L'Oréal Paris се стреми към свят без тестване върху животни. Преди повече от 30 години ние напълно спряхме да тестваме нашите продукти върху животни, преди това да стане закон.

Разработихме много строга процедура за оценка на ефективността на нашите продукти и революционни алтернативи за тестване като Episkin, който е създаден от човешки кожни клетки, за да имитира истинска кожа. Здравните власти в някои страни все още могат да решат да провеждат тестове върху животни по своя собствена инициатива за определени козметични продукти, какъвто все още е случаят в Китай. За да намери алтернативни методи за тестване в този случай, L'Oreal работи много активно с китайските власти и учени повече от 10 години и е повлияла на развитието на законите, свързани с козметичната индустрия в посока на пълното и окончателно премахване на тестовете с животни.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.bg/drugata-strana", "name": "drugata strana" } } ] }